Select Page

Comunicatul de presă! PSD Cluj-Napoca a demarat procedurile de sancționare a celor implicați în scandal din fata sediului municipiului al PSD

În urmă cu puțin timp, filiala PSD Cluj-Napoca a transmis un comunicat de presă referitor la incidentul din curtea interioară a sediului PSD Cluj unde consilierul local PSD, Anca Ciubăncan a fost agresată de colegele ei mai tinere, atunci când acesta a încercat să filmeze domnișoarele care fumau în sediul PSD.

Comunicat de Presă al PSD municipiul Cluj-Napoca

“Astăzi, Biroul Permanent Municipal al P.S.D. Cluj-Napoca, în ședința extraordinară, a demarat procedurile de sancționare a persoanelor implicate în regretabilul eveniment, izolat, petrecut la data de 17.03.2023 la sediul organizației municipale.

Deciziile luate astăzi respectă în integralitate statutul partidului. În cadrul ședinței au fost convocate persoanele implicate pentru a explica aspectele cheie ale incidentului. În fața normalității și a regulilor clare, statutare, au fost analizate argumentele acestora și deși unii dintre cei implicați au crezut, nici un argument destructiv nu se poate impune. Este greu să treci prin asemenea momente și să fi atras în centrul unui scandal provocat fără temei. Decizia finală fiind sancționarea aspră a celor responsabili de prejudiciile aduse atât colegilor cât și imaginii și prestanței organizației PSD Cluj Napoca.

Nu putem agrea asemenea abordări în organizația noastră. Baza acesteia stă în aprecierea reciprocă, colegialitatea, respectul, solidaritatea și demnitatea. Asemenea evenimente provocatoare generate de către persoane cu vădite tentații de violență verbală și fizică pot doar să ne determine să ne delimităm și separăm drumurile. Suntem o echipă unită și nu ne permitem să acceptăm derapaje individuale. Am muncit mult și consecvent și suntem aici pentru a promova adevăratele valori social democrate, demnitatea umană și de a le oferi ca exemplu cetățenilor. Acest demers continuă, iar deciziile finale vor fi luate în următoarele zile, a transmis, într-un comunicat de presă, PSD municipiul Cluj-Napoca